Topmeny

soloxine for dogs, prilosec for dogs, buy propecia online, price of keftab online, letrozole femara without prescription, www.gwopa.org#accutane, misoprostol online, www.denkmalschutz.de, donepezil online

Format Archives: Video

Video

Glaset

Jag gillar ju att göra film, sen råkar jag jobba med det och det tar lätt udden av det där roliga som det innebär, även om det fortfarande är kul. Men det där fria skapandet hamnar på avbytarbänken. Det ska jag råda bot på, genom att tvinga mig att göra små filmer som kanske inte alltid säger så mycket, men ändå betyder något. Det sägs ju att det krävs hundra dåliga idéer för att komma upp med en bra. Så varför inte?

Det här är det första alstret.

Filmat med en iPhone5 på stativ och en skrivbordslampa som belysning. Musiken är från Sällskapet men aningens nedskruvad i tempo.

Gillar du det här (eller tycker det är helt meningslöst, men kan inte få nog) kan du även titta på mina äldre konst(iga)-filmer Paranormalt snurrbehov och Katten, pappret och döden. De är skapade med ungefär samma utgångspunkt – nånting av ingenting.

(Det här är mitt inlägg nummer 3 i #Blogg100 – okej, inte lika omfattande eller intressant som igår, men det går ju inte att berätta sitt livs historia varje gång :)

0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes